SOUSVIDE PONORNÝ VAŘIČ IVIDE S WIFI PRO VAKUOVÉ VAŘENÍ DO 20 LTR.
Kód: SVT-IVIDEHWSouvisející produkty
Detailní popis produktu
SOUSVIDE PONORNÝ VAŘIČ IVIDE S WIFI PRO VAKUOVÉ VAŘENÍ DO 20 LTR.
SousVide ponorný tepelný cirkulátor s WIFI aplikací pro domácí použití.
Rozměry mm (ŠxHxV) 98x158x350
Příkon el. (kW) / Napětí (V) 0,80 / 230 V
Napětí 230 V
Teplotní rozsah (°C) 25°C až 90°C
Ovládání Digitální
Přesnost teploty (°C) +/- 0,1 °C
Použití Domácí
Vysoce přesný tepelný cirkulátor s regulací teploty pro techniku vaření sous-vide
Chytrý antireflexní dotykový displej
Snadné přichycení na prakticky jakoukoli nádobu pomocí patentované upínací pružinové svorky
Nejlepší výkony až do objemu 20 litrů
Pracovní teplota 25°C až 90°C, přesnost 0,1 °C.
Ochrana nízké hladiny vody vypíná Sous Vide v případě náhodného použití bez vody
800 wattové topné těleso
Maximální průtok 8 litrů za minutu
Snadné ovládání voděodolných ovládacích prvků pro výběr požadované teploty a času
Tichý chod oběhového čerpadla pro rovnoměrný ohřev vody
Senzor teploty, který zabraňuje přetížení a přehřátí
Ochrana proti vniknutí vody IPX7
Ovládání nastavení přístroje pomocí wifi aplikace v mobilním telefonu (iOS 9.3 a vyšší, Android 5.0 a vyšší)
Co je metoda sous-vide ?
Asi se ptáte, co přesně je metoda sous-vide. Jedná se o kuchařskou metodu přípravy potravin ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s pevně nastavenou teplotou.
Jedná se o pomalé vaření za nižších teplot (55-60°C), než jste standardně zvyklí u klasického vaření a lze takto upravovat maso, ryby, zeleninu, ale i ovoce nebo vajíčka.
Potraviny upravované tímto způsobem si uchovávají původní přirozenou chuť, vůni, vitamíny i texturu.
Základem je tedy zavakuovat a dát pomalu vařit.
Zatímco s vakuováním vám pomůže klasická vakuovačka, s pomalým vařením vám pomůže náš sous-vide ponorný vařič.
A věřte, že výsledkem budete nadšeni. Tak křehké, jemné a chuťově fantastické maso jste ještě nikdy neochutnali !
Pomalé vaření přináší dokonalou chuť.
Ponorný vařič sous-vide iVide je přenosný a lze jej použít v jakékoli nádobě o maximálním objemu 20 litrů – hrnci, polykarbonátové nebo keramické nádobě.
Minimální hloubka nádoby by měla být 18 cm, aby byla zajištěna dostatečná cirkulace vody (8 l/min). Do nádoby dejte dostatečné množství vody,
vložte vakuovaný balíček s požadovaným pokrmem a ponořte vařič s nastavenou teplotou a časem. Potraviny před vakuováním ochuťte.
S kořením, solí a jinými dochucovadly šetřete, protože výhodou metody sous-vide je zvýraznění přirozené chutě, není tedy třeba zbytečně plýtvat kořením a bylinkami.
Teplotu lze nastavit na vařiči v rozmezí 0 až 90°C, časovač umožňuje nastavení až 99 hodin 59 minut při maximálním výkonu 800 W a nebojte se spotřeby !
Po zahřátí vody na požadovanou teplotou dochází pouze k udržování teploty a spotřebované množství elektřiny není tak velké.
Teplotu i čas lze jednoduše nastavit na přístroji, samozřejmostí je zvukové znamení dokončení pokrmu nebo alarm nízkého stavu vody v nádobě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vodní lázně |
---|---|
Záruka: | 2 roky |